Zoek
Facebook

Nieuws > Tevreden opdrachtgever

In 2013 hebben wij een woning aangekocht die wij graag wilden uitbreiden en waarbij het voor ons heel belangrijk was dat de uitstra-ling van de woning dezelfde bleef.
De architecten die wij eerder daarvoor hadden benaderd, was dat helemaal niet gelukt: zij luisterden amper naar onze wensen en duwden hun eigen ideeën door.
Een kennis had vanuit het werkveld zeer goede ervaringen met Wil Bongers en op zijn aanraden hebben wij Wil uitgenodigd voor een gesprek.

Er was meteen een klik: Wil luisterde wél naar onze wensen, gaf deze vorm in een schets en goot deze vervolgens in bouwkundige tekeningen die hij zeer secuur samenstelde.
Over een aantal praktische zaken heeft hij ons zeer deskundig geadviseerd. Hij begeleidde de vergunningaanvraag bij de gemeente en tijdens de uitvoering van de verbouwing hield hij toezicht.
Niet alleen tijdens de verbouwing maar ook daarna toonde Wil zich zeer betrokken.

Wij zijn uiterst tevreden over de door hem uitgevoerde werkzaamheden: Wil werkt zeer secuur en is zeer kundig op zijn vakgebied. Bovendien is hij een prettig persoon om mee samen te werken. Kortom: wij zijn heel gelukkig met het eindresultaat en bevelen Wil Bongers Architectuur dan ook van harte aan!

Familie Romme Prinsenbeek

Deze verbouwing en uitbreiding werd gerealiseerd door: Aannemersbedrijf Van Raak bv, Gilze